Γυαλιά οράσεως : μάθετε να καθαρίζετε σωστά

Αποχαιρετίστε τα βρώμικα γυαλιά ηλίου και δείτε (ξανά) καθαρά με αυτό το πανεύκολο καθαριστικό!

Όταν φοράτε τα γυαλιά ηλίου σας βλέπετε σημάδια; Είναι απόλυτα λογικό: η σκόνη, οι βρωμιές που μεταφέρονται από τα χέρια σας κι ο ιδρώτας είναι μερικοί μόνο από τους υπαίτιους για τους οποίους τα γυαλιά ηλίου σας… υποφέρουν και απαιτούν συχνό και τακτικό καθάρισμα. Κι επειδή η μπλούζα σας δεν συνιστάται για αυτή τη χρήση, εμείς σας παρουσιάζουμε ένα εύκολο καθαριστικό γυαλιών που θα βοηθήσει τους φακούς τους να βρουν το φως τους!

Τα γυαλιά σας χρειάζονται συχνά καθάρισμα και αν δεν το κάνατε μέσα στο καλοκαίρι ήρθε ο καιρός να το κάνετε τώρα.

Καθαριστικό γυαλιών με σαπούνι
Τι θα χρειαστείτε 1 φλ. αποστειρωμένο νερό + 2 κ.σ. απορρυπαντικό πιάτων + ένα δοχείο για σπρέι (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη μαγειρικής)

Δείτε εδώ 9 απίστευτες χρήσεις για το απορρυπαντικό πιάτων!

Πώς θα το φτιάξετε Διαλύστε το απορρυπαντικό πιάτων στο νερό και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το διάλυμα στο δοχείο για σπρέι.

Το απορρυπαντικό για τα πιάτα δεν καθαρίζει αποτελεσματικά μόνο τα σερβίτσια σας αλλά και τα γυαλιά ηλίου σας!

Χρήση Ανακινήστε καλά το δοχείο προτού ψεκάσετε τα γυαλιά ηλίου σας με το καθαριστικό διάλυμα. Έπειτα, τρίψτε καλά την επιφάνεια των φακών με ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι από μικροϊνες (μπορείτε να το προμηθευτείτε από καταστήματα οπτικών). Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το καθαριστικό για να λάμψετε και τα γυαλιά οράσεως!

Αυτές τις 4 συνταγές ομορφιάς μπορείτε να τις φτιάξετε με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας!

Προστατέψτε τα γυαλιά σας καθαρίζοντας τους φακούς τους με ένα πανάκι από μικροΐνες.

Όσον αφορά τα γυαλιά οράσεως καλό είναι να τους κάνετε ένα γρήγορο πλύσιμο κάθε πρωί ειδικά αν τα φοράτε όλη την ώρα. Προσπαθείτε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο σκελετό και στα πλαϊνά του όπου υπάρχουν υπολλείματα από τα προϊόντα μαλλιών και makeup που χρησιμοποιείτε. Ό,τι κι αν κάνετε μην χρησιμοποιήσετε ποτέ σάλιο για να τα καθαρίσετε. Καλύτερα να τα πλένετε με λίγο ζεστό νερό βρύσης και να τα σκουπίζετε με ένα στεγνό βαμβακερό πανί.

Πηγή : http://spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *