Ποιοί Είμαστε

Φυσικό Κατάστημα

Θερμοπυλών 1 Παλαιό Φάληρο

Μάτια, κόρη, οφθαλμός είναι μερικές μόνο λέξεις που σχετίζονται με μία από τις πολυτιμότερες αισθήσεις του ανθρώπου, την όραση.

Στα Οπτικά Μαυρομμάτη στο Παλαιό Φάληρο, “φροντίζουμε” τα μάτια σας από το 1938. Αξιοποιώντας την εμπειρία 78 συναπτών ετών και εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία της τρίτης πλέον γενιάς, σας προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα μέτρησης οπτικής οξύτητας ενώ μπορείτε να επιλέξετε σκελετό για γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής και άλλα αξεσουάρ από μια πληθώρα επιλογών.

Για τους απαιτητικούς συλλέκτες διαθέτουμε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ γυαλιά VINTAGE, τα οποία αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ανταποκρινόμενοι στην εξέλιξη της τεχνολογίας επεκτείνουμε τους διαύλους επικοινωνίας μαζί σας, με σκοπό να σας προσφέρουμε ποιοτικές επιλογές σε προσιτές τιμές, Για εμάς σημασία έχει ο άνθρωπος και η μεταξύ μας επικοινωνία. Ως εκ τούτου σας περιμένουμε στο φυσικό μας κατάστημα για να γνωριστούμε και να σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες μας. Η αγορά προιόντων από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ανθρώπινη σχέση. Εμείς επενδύουμε σε αυτήν.
Η ζωή μας είναι στιγμές που μας σημαδεύουν. Τα δώρα είναι μια μορφή έκφρασης όμορφων συναισθημάτων και στα ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ στο Παλαιό Φάληρο καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γυαλιά ηλίου, δερμάτινα κορδόνια, αλυσίδες γυαλιών, choker αλυσίδες και παιδικά κορδόνια συνθέτουν την γκάμα των επιλογών σας. Για τους απαιτητικούς συλλέκτες διαθέτουμε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ VINTAGE ΓΥΑΛΙΑ. Η επιλογή είναι δική σας.
Στα ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ στο Παλαιό Φάληρο, “φροντίζουμε” τα μάτια σας από το 1938. Αξιοποιώντας την εμπειρία 81 συναπτών ετών, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της τρίτης πλέον γενιάς αλλά και την εξέλιξη της τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες. Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας, το ταξίδι μας σε αυτόν συνεχίζεται, πλέον και σε ηλεκτρονική μορφή και εμείς σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας !
Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πραγματοποιήστε τις αγορές σας. Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε τις επιλογές σας. Αν μας ρωτάτε, σας προτείνουμε να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας στο Παλαιό Φάληρο, να γνωριστούμε και να σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευτήκατε για τις αγορές σας.
Τόσο στο φυσικό, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διατίθενται αυθεντικές vintage επιλογές. Συλλεκτικά γυαλιά για απαιτητικούς συλλέκτες, η γνησιότητα των οποίων δεν αμφισβητείται.
Η διαδρομή μας απο το 1938 μέχρι σήμερα, μόνο εύκολη υπόθεση δεν ηταν. Για να τα καταφέρουμε αφουγκραστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια τα μηνύματα που λαμβάναμε από εσάς. Η κριτική δεν αρέσει σε πολλούς, ωστόσο απομονώνοντας και υιοθετώντας τα θετικά της σημεία, δεν μπορούσαμε παρά να βελτιωθούμε. Θα χαρούμε να λάβουμε οποιοδήποτε σχόλιο, παρατήρηση, κριτική ή απορία σας δημιουργηθεί για εμάς.
e mail :info@mavrommatioptics.gr
τηλ. : 210 98 89 735.
125

IMG_20210626_113245

IMG_20210626_112247

X